Wysłany: 23-08-2008, 12:16 SKM
SKM-Szybka Kolej Miejska(miała być Spalinowa Kolej Miejska, ale coś mi strzeliło do głowy i położyłem sieć trakcyjną :-> ) Mapa będzie liczyć około 10 km..
Screeny z mapy są zaprezentowane w temacie ,,Najlepsze screeny", na TrainzMaps
MOD: Autor watku prosił o usunięcie linku do mapy
Ostatnio zmieniony przez Maki 25-11-2008, 22:34, w całości zmieniany 1 raz
Pokazuj screeny bardziej z góry, żeby można było zobaczyć teksturowanie, otoczenie i inne. Takie dziwne łuki są. Dodaj trawę i popraw teksturowanie i nie kładź teł przy samych torach.
Kuid tego Dema jest taki sam jak interior do EW51 Thalysa.
Wojtek no, sorry ale ci na mózg padło? Przecież thalys i Bartek EU07 to inni ludzie z innymi kuidami. Widzę, że spamujesz.
Słuchaj koleś - może Tobie coś na mózg padło. Na początku sprawdzaj co się dzieje a potem wygłaszaj swoje opinie na temat ludzi.
Potwierdzam fakt. Kolega Bartek EU07 podpiął się pod kuid Thalysa. Albo Thalys mu spakował mapę w cdp, albo Bartuś najzwyczajniej w świecie podał w rejestratorze gry nie swój kuid.
Nie wiem o co cho... ale radzę to wyjaśnić. Nie powiem czym mi ta sprawa śmierdzi.
Ci, którzy zainstalowali tą mapę, a chcą dalej jeździć pojazdem Thalysa, niech ponownie wgrają tabor.
Ostatnio zmieniony przez Maki 23-11-2008, 10:43, w całości zmieniany 1 raz