Pomógł: 7 razy Wiek: 34 Dołączył: 02 Mar 2008 Posty: 656 Skąd: GoP
Wysłany: 26-10-2009, 16:18
Witam,
Szukam, szukam i znaleźć nie mogę :| poszukuję tych kuidów, są dla mnie ważne ponieważ są to tekstury (z resztą dodatków może jakoś dam radę)może znacie ich lokalizację:
_________________ www.bojarsite.pl
Moja galeria fot. z GOPu & screeny Projektu fragmentu byłego PMP-PW -> www.flickr.com/photos/148644736@N06/
Wysłany: 26-10-2009, 16:27
Hmmm... Albo coś z DLSem jest albo źle szukam, kopiuję kuid w okienko, zaznaczam, że szukam kuidu i "No Downloads Found." !
Moja galeria fot. z GOPu & screeny Projektu fragmentu byłego PMP-PW -> www.flickr.com/photos/148644736@N06/
Wysłany: 26-10-2009, 16:39
Tak to jest jak pierwszy raz się dużą ilość dodatków pobiera, dzięki!
A ja mam inny problem. Otóż pod Trs 2009 mam problem z wyświetlaniem segmentów mapy, szczególnie na stacji węzłowej i stacji z lokomotywownią. Wyświetla sie tylko teren na odległość 1 segmentu, dalej brakuje wszystkiego i tekstur gruntu i budynków. Raczej to nie problem sprzętu, skoro wszystkie inne mapy śmigają bezbłędnie. Jesli ktoś wie jak to rozwiązać to proszę o info. Pozdrawiam.
A ja mam inny problem. Otóż pod Trs 2009 mam problem z wyświetlaniem segmentów mapy, szczególnie na stacji węzłowej i stacji z lokomotywownią. Wyświetla sie tylko teren na odległość 1 segmentu, dalej brakuje wszystkiego i tekstur gruntu i budynków. Raczej to nie problem sprzętu, skoro wszystkie inne mapy śmigają bezbłędnie. Jesli ktoś wie jak to rozwiązać to proszę o info. Pozdrawiam.
Otóż właśnie to jest problem sprzętu, bo to są najcięższe odcinki mapki.
Can someone give a link for a platform car for narrow gauge railway Polskie Koleje Waskotorowe for hauling a logs or timber? I just have two types but they don´t fit for wood. Can someone help me please? Thanks very much in advance.
Witam niedawno pobrałem tą mapę ale kilka skrzyżowań jest niewidocznych ( w Brodach wąskotorowych) i ulic nie mogę znaleźć również wszystkich tekstur można prosić o podanie linków do dodatków? Uprzedzam że niektóre nie działają a jeśli niemożna ich przesłać to proszę o odpowiedź jak usunąć te "niewidzialne" skrzyżowania. Będę wdzięczny za pomoc w tej sprawie.
Pomógł: 7 razy Wiek: 34 Dołączył: 02 Mar 2008 Posty: 656 Skąd: GoP
Wysłany: 12-07-2013, 12:32
Jeśli chodzi Ci o usunięcie dosłowne brakujących elementów to jest taka opcja w geodecie o podobnej nazwie, ona powinna Ci pomóc.